Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nenávist až za hrob

23. 1. 2019

Převzato z časopisu REFLEX, 23. 1. 2019

 

Fero Richard Hrabal-Krondak

 

 

 

jelikož rudí švábové a příslušníci lumpenproletariátu si tu melou stále dokola svoje, ZOPAKUJI ZNOVU:

Pokud někdo nechápe "Proč jeho vnuci mají splácet církevní restituce", pak zapomněl na to, že on (resp. jeho rodiče a prarodiče) kdysi žili z nakradeného církevního či kulackého majetku, že církevní instituce po celá staletí pečovaly a (dodnes pečují) o stovky sirotčinců, chudobinců, starobinců, hospiců, škol, lékáren, nemocnic (ale i knihoven, které ovšem lůza nepovažuje za potřebné - na rozdíl od "pražské kavárny") ….
Komunista a morálka prostě nejdou dohromady. Není ani divu, že lůza vždy nadšeně odhlasuje každou zlodějinu. Horší by bylo, kdyby těmto šmejdům u soudu řekli, že dostanou nazpět svoje ukradené auto jen v případě, že odvedou 19% daň z jeho ceny.

Ono nejjednodušší je nekrást a pak není třeba vracet. Zajímavé je, že bojovníkům proti restitucím připadá celkem normální, že bývalí funkcionáři KSČ a estébáci mají mnohem vyšší (ne-li dvojnásobné jako v mém případě – včetně "odbojářského" příspěvku) penze, než jejich oběti… ačkoliv na rozdíl od církví nejen, že komančové nikdy v historii pro tuhle zemi nic kloudného neudělali a navíc kromě toho, že nakradený majetek prožral a porozdávali kdejakým nemakačenkům, toho ještě více zničili; zlikvidovali desetitisíce nejschopnějších mozků a dostali Československo (disponující při svém vzniku zhruba 65% průmyslového potenciálu R-U) z úrovně Švédska, Belgie a Švýcarska na úroveň RVHP-standardu (Rumunska, Maďarska a Bulharska) ....


Díky nucené izolaci od Západu a podřízení čs. ekonomiky zájmům SSSR (jakož i souvisejícímu masivnímu odlivu mozků v důsledku emigrace a politických represí), klesla postupně její úroveň z předválečné světové špičky na úroveň zaostalých ruských satelitů, v některých oblastech pak na úroveň zemí Třetího světa. V letech 1948-67 odešlo na Západ asi 600-800 představitelů vědeckého a kulturního života. Po sovětské invazi v r. 1968 odešlo do emigrace na 2000 vědců z akademie věd a vysokých škol.
Ani nepřekvapí, že rudé šváby v parlamentu hanba nefackuje, ani když zdaňují odškodné Židovské náboženské obci - přeživším Židům a jejich potomkům. Soudruzi počítají holt s tím, že většina židovských spoluobčanů skončila v plynových komorách, takže si ten majetek co po nich zbyl a po 48. komouši rozkradli, mohou klidně ponechat .... přeji jim tedy, aby se s pozůstalými sešli nikoliv až před soudem Božím, nýbrž co nevidět před soudem mezinárodním ve Štrasburku, kde budou mj. vysvětlovat třeba zmizelé stamiliony ze židovských bankovních účtů, zlato a šperky ze židovských trezorů a židovské náhrobky použité na dláždění Národní třídy atd!

Pro zapomnětlivé (a dementní mladé komsomolce s portrétem Che Guevary na tričku) doporučuji aspoň návštěvu mých tematických alb na FB:
Třeba alba "BÁJEČNÁ LÉTA POD PSA": https://www.facebook.com/fero.hrabal/media_set...

Více již na blogu POCHOD PODLÝCH "REVOLUCIONÁŘŮ":
http://ferohrabal.blogspot.com/.../pochod-podlych... či
http://ferohrabal.blogspot.cz/.../pochod-podlych...

nebo „HISTORIE KOMUNISMU A FAŠISMU V OBRAZECH“:
http://www.facebook.com/media/set/...